Skoff Elza
Skoff Elza

Új sorozat indul a Dunán!

Itt az őszi szezon, melynek filmes kínálatából a közmédia sem marad ki. Van két nagyon jó új sorozatunk, melyeknek beszerzésére büszkék vagyunk, íme az első:

Laura rejtélyei

Sikeresnek lenni a munkában, menedzselni a családot, ugyanakkor szépnek és jókedvűnek lenni minden pillanatban – a dolgozó anyák közel lehetetlen küldetése… Ebben igyekszik jeleskedni Laura Diamond, a New York-i rendőrség nyomozója is, akinek gyerekeit egyedül nevelő anyaként minden egyes rejtélyes esetének megoldása közben kezelnie kell két átkozottul komisz, hatéves ikerfia aktuális csínytevéseit is. Ebben néha-néha volt férje segítségére is számíthat, aki mellesleg és teljesen véletlenül a főnöke lesz a rendőrkapitányságon.

Debra Messing, a Kasszasiker és az Álomgyári feleség című sorozatok sztárja, aki komikus és drámai szituációkban egyaránt otthonosan mozog, alakítja a címszereplő detektívet a vígjátéki mozzanatokkal teli krimisorozatban, míg az ex-férj/főnök, Luke Broderick szerepében Josh Lucast (A cég-sorozat; Vörös kutya; Befejezetlen élet) láthatjuk.

Laurának zilált viselkedésével gyakran sikerül félrevezetnie a gyanúsítottakat, miközben páratlan megfigyelőképessége és találó megérzései hozzásegítik, hogy a bűnösök csuklóján végül mindig kattanjon a bilincs – akkor is, ha közben zabkása maradványai vannak a hajába ragadva. Tovább komplikálja a helyzetet, hogy még mindig nem teljesen egyértelmű, végleg kihúnyt-e a szerelem közte és a minden megbízhatatlansága ellenére továbbra is rettentően sármos Luke között.
Igazi segítséget Laurának a munkatársai jelentenek: társa, a minden hájjal megkent, de talpig becsületes Billy (Laz Alonso) és a szuperintelligens Max (Max Jenkins), aki nemcsak adatok felhajtásában, de szükség esetén gyerekvigyázásban is pótolhatatlannak bizonyul. Eközben Laura ellenlábasa, a szabályzatot mindig mereven követő Meredith (Janina Gavankar) fel nem foghatja, Laurának hogyan sikerül minden káoszt legyőzve megoldania a hozzá kerülő rejtélyes bűnügyeket.