Skoff Elza
Skoff Elza

Szép volt, fiúk!

Akárcsak a mesében: 15 év után újra Játék határok nélkül az M1-en, a versenynek Magyarország ad otthont, a magyar csapat pedig az utolsó utáni pillanatban megnyeri a játékot!

Életmű-díjjal kitüntetett forgatókönyvírók is elbújhatnak ijedtükben az elmúlt hónapok izgalmai után, amelynek végén kiderült, hogy a magyar együttes nyeri a játékos küzdelmeket.

A győztes magyar csapat tagjai együtt nézték meg az utolsó adás felvételét az MTVA székházában, de némelyikük úgy izgult néhány játéknál, mintha nem élték volna már át egyszer ezt a vidám thrillert. S valóban, kívülről teljesen máshogy élték meg a lányok s legények a hajmeresztő feladatokat: egy-egy magyar részsikert lelkesen tapsoltak, ujjongásuk őszinteségéhez kétség sem férhetett.


 

Katus Attila például ugyanúgy pánikba esett teljesítménye láttán, mint tette azt a felvétel során: a sokszoros aerobik-világbajnok kezében volt a magyar csapat sorsa, ám a haljelmezbe szaladgáló sportolónak nem jött ki a lépés, majdnem elúszott a győzelem. Az oroszok azonban megtették azt a szívességet, hogy bődületesen nagyot próbáltak csalni, a játékvezetők azonban résen voltak, így néztek mint hal a szatyorban. A magyar csapat tagjai önfeledt örömmámorban úsztak, a felvételt visszanézve is hitetlenkedve nézték a drámai végjátékot.

A vetítés után Nagy Tamás és Katus Attila is elmondta kameránknak élményeit a játékról, jól látható módon még ekkor is a hatása alatt voltak. A mostani szériának vége, mindenki a folytatásban bízik, mert ez valóban játék volt, határok nélkül!