Skoff Elza
Skoff Elza

Jó zenészek, jó emberek

A jó barátok a bajban mutatkoznak meg, ezt eddig is tudhattuk, ám tegnap kiderült, hogy ez a jó zenésztársakra is igaz. A nemrég átadott Tüskecsarnokban a Virtuózok néhány tehetsége, valamint a Szűts Apor által vezetett ApOrchestra adott jótékonysági nagykoncertet, hogy így segítsenek Kormányos Vanesszának.

A 12 éves Vanessza szintén a Virtuózokból lehet mindenki számára ismerős: a lány úgy bűvölte el hegedűtudásával a közvéleményt, hogy közben tudvalevő volt, gyógyíthatatlan betegségben szenved.  A zsűri akkor rendkívül nehéz, de bölcs döntést hozott: Vanesszát nem juttatták tovább, hiszen egészségügyi szempontból is megterhelő lett volna számára a verseny, azonban a kezét nem engedték el. Nem olcsó marketing trükk áldozata lett, hanem valódi és nagyon komoly segítséget kap a mai napig, aminek a tegnap este volt az egyik nagy bizonyítéka.

Címkék:

Skoff Elza
Skoff Elza

Kár, hogy vége van!

Olyan történt, ami szép, ami kedves, ami sokszínű, ami tehetséges és az ember lelkébe beszivárog és nem is ürül ki egyhamar. Szeretetre méltó tehetségek ünnepe volt tegnap, ahol eldőlt, hogy kik is a Virtuózok. A zenei „sportszerűséget” teljes mivoltában láthattuk

Szerettük a Virtuózokat és szerencsére még mindig nincs vége, hiszen 2014. december 20-án Virtuózok Gálaműsor lesz. Ahogy az egyes műsorokba úgy a gála est szervezésébe és kivitelezésébe is hatalmas energiákat fektet mindenki, legyen az producer, fellépő vagy operatőr. A finálé próbáján jártunk, ahol a Piano Guys kaptuk lencse végre.

 

 

Címkék:

Skoff Elza
Skoff Elza

Bravó, Virtuózok!

2014. október 17-től hétről-hétre leülteti az embereket a televíziókészülékek elé a Virtuózok című műsor.

A produkció szinte összehasonlíthatatlan más tehetségkutatókkal.
Még a közmédiát sokszor bírálók is elismerik, hogy ilyen típusú műsort régen láthatott már a nagyérdemű Magyarországon. Kijelenthetjük, hogy a műsor szerkesztőinek könnyű dolga volt, elnézve a tehetségesebbnél tehetségesebb versenyzőket. A két műsorvezető, Varga Edit és Bősze Ádám tökéletesen illeszkednek a műsor kifinomultságához.

Címkék: