Skoff Elza
Skoff Elza

Ötödik alkalommal vehettek át díszokleveleket a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány szakirányú továbbképzésének végzős hallgatói

Februárban indul a hatodik évfolyam

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvánnyal együttműködve folytatja a multimédiás szerkesztők képzését. A két féléves képzés során az egyetem az elméleti, a közmédia pedig a gyakorlati tudásra fekteti a hangsúlyt.

A közmédia minden évfolyam számára  lehetővé teszi, hogy a hallgatók egyhetes nyári szakmai gyakorlat keretében betekinthessenek a műsorkészítés menetébe, megismerjék az MTVA rendszerét és szerkesztési alapelveit.

Az egyéves képzés első féléve után a hallgatók jövedelemmel járó gyakornoki programra pályázhatnak.  A program keretében részt vehetnek a tényleges műsorgyártásban és begyakorolhatják a szerkesztési, műsor-előkészítési feladatokat.

A most következő szemeszterre a jelentkezési határidő már lezárult, február 12-én kezd az új évfolyam, de sosincs késő, jelentkezni a következő fordulóban is ér!

Gratulálunk a friss okleveleseknek, akikről péntek óta már állítható: az egyesített közszolgálati média minden platformján, vagyis a rádiós, a televíziós és a hírügynökségi munka során is "bevethetőek".