Megérkezésünkkor a Magyar Rádió kiállítóhelyén csak úgy sürögtek-forogtak a kiállítást szervező munkatársak, pedig egyáltalán nincsenek lemaradva: gyakorlatilag már készen áll a nagyérdemű fogadására a Rádió és TV-Történeti Kiállítóhely. Számunkra már önmagában az is elég szórakoztató és látványos lett volna, ha végigutazunk a magyar televíziózás és rádiózás különös történelmén, ám ennél sokkal többről szól ez a tárlat. 

 

Minden látogató kap ugyanis egy táblagépet a kiállítás idejére, amelynek segítségével egészen különleges módon ismerhetjük meg a bemutatásra szánt eszközöket. A technikai eszköz audiovizuális élményekkel is gazdagít bennünket, ami egy médiaeszközökről szóló expón igazán váratlan meglepetéseket is jelent.


 

Nyugodtan fogalmazhatunk, hogy a kiállítás egy nagy kaland, ami pedig ennél is fontosabb, hogy ez korosztálytól függetlenül igaz. Az idősek nosztalgiázva fogják újra megölelni „egykori” rádiójukat és televíziójukat, míg a fiatalok elbűvölve értik majd meg a táblagép segítségével a technika fejlődését.