Skoff Elza
Skoff Elza

Az Instagram-on lenni jó

Címkék:
A pesszimisták azt mondják, “már az is jó hír, ha nincs hír.” Mi azonban tudjuk, hogy jónak lenni jó, és a jó hírnek is lehet örülni - legyen az akármilyen “kicsi”.

Mert önmagában annak, hogy az MTVA megjelent az Instagram-on, nincs különösebb hírértéke, mégis azért mondjuk, hogy “különösebb”, mert talán mégis van, csak máshonnan kell rátekinteni.

Az MTVA tevékenysége rendkívül összetett, széleskörű, ezt “fényképesíteni” nem is annyira egyszerű, mint gondolnánk. Ráadásul az Instagram jobbára a “most”-ról szól, azonnali élmények azonnali megosztásáról, nekünk viszont komoly történelmünk (is) van.


 

Ezért gondoltuk, hogy a “ma” mellett a tegnapra is vissza-visszanézünk, mutatunk olyan fotókat (olykor videókat is), amelyek az Insta különböző hírfolyamait böngésző netezők figyelmére igényt tarthat. A tartalmakat mindig ellátjuk pár soros leírással - és mivel az Instagram erősen nemzetközi médium, sőt a legtöbb felhasználó angol nyelvterületről érkezhet, - ezért a leírások kétnyelvűek: angolul is “magyarázunk”.

De mégis, mit láthat az érdeklődő a fiókunkban? Mindent, ami MTVA: fotókat, videókat napi aktualitásokról, képeket az archívumból, a jelmeztárból, a tévé (és a rádió!) életéből, adatokat, kulisszák mögött készült felvételeket, érdekességeket, máshol nem publikált anyagokat.

Ha valaki nem szeretne minket követni, elég ha olykor rákeres az #mtvahu hashtag-re (az angol nyelvű tartalmak az #mtvahu_eng tag-et követve is láthatók), de képeink a népszerűbb, és témába vágó egyéb hírfolyamokban is feltűnnek.

Azért ez így már pozitív, és talán nem is annyira kicsi, ugye?